Državna prvenstva

Za nami je že nekaj državnih prvenstev v dvorani. Zadnji so z njim opravili starejši mladinci in pionirji U12 v četveroboju. Naši mladinci in mladinke so se veselili dveh naslovov prvakov, dveh drugih mest in enega tretjega. Zmagi sta odnesla Iza Obal v teku na 60 metrov in Juš Smole v skoku v višino. Iza Obal je z odličnim osebnim rekordom 7.61 suvereno zmagala, prav tako brez prave konkurence je bil tudi Juš, ki je tekmovanje končal s preskočenimi 195 cm.

Tara keber in Tjaša Železnik

Drugo mesto je v teku na 60 m z ovirami osvojila Tara Keber, ki je poleg osebnega rekorda popravila tudi klubski članski rekord, le ta sedaj znaša 8.73. Tretje mesto je v isti disciplini osvojila Tjaša Železnik, ki je svoj osebni rekord popravila na 8.84.

Malo je do osebnega rekorda manjkalo Niki Ude, ki je osvojila drugo mesto v skoku v daljino z odličnim rezultatom 5.96.
Domen Benedetič je v finalu teka na 60 m zasedel 6. mesto, prav tako je 6. mesto osvojila Neža Avbelj v skoku v višino.

Aljaž Škrinjar

Na državnem prvenstvu v četveroboju U12 smo imeli enega samega predstavnika, le ta pa je tudi osvojil naslov prvaka. Aljaž Škrinjar je pometel s konkurenco in ob zmagi z osvojenimi 1.743 drugouvrščenega premagal za kar 272 točk.

V sklopu DP za st. mladince je potekal tudi miting, kjer je Petra Koren v troskoku skočila do 13.07.

 

Poročila iz preteklih prvenstev bodo sledila v naslednjih dneh. V prihajajočem vikendu pa bodo na DP nastopili mlajši mladinci/ke in pionirji U14 v četveroboju.

rezultati DP starejši mladinci
rezultati mitinga