Laura pokalna prvakinja

Atletski pokal Slovenije je prvič minil brez naših ekip na zmagovalnem odru. Tako moška, kot tudi ženska ekipa sta končali na nehvaležnem četrtem mestu. Vsekakor je epidemija korona virusa pustila pečat na pripravljenosti naših tekmovalcev in tekmovalk. Nikakor ne gre očitati našim članom, da se niso borili, smo pa imeli veliko smole, predvsem v štafetnih tekih.

Foto: Lea Medica

Edino zmago si je v metu kladiva priborila Laura Đekanovič. Njeno kladivo je letelo manj od pričakovanj, vendar ravno dovolj, da je za 10 centimetrov ugnala najbližjo zasledovalko. Drugo mesto je osvojil Jaka Hace v teku na 110 metrov z ovirami, tretje pa z novim pionirskim klubskim rekordom v skoku v višino (176 cm) Žan Rozoničnik. Zelo vzpodbudno so nastopili naši mlajši atleti, ki so po tekočem traku popravljali osebne rekorde.

Foto: Lea Medica

Na koncu smo po tradiciji nagradili 3 atlete in 3 atletinje, ki so za klub prispevali največ točk. To so bili tokrat Jaka hace, Žiga Brodnik in Svit Glavan, ter Laura Đekanovič, Lina Rotar Paušič in Manca Remškar.

 

 

Rezultati APS U18

Foto: Lea Medica
Foto: Lea Medica
Foto: Lea Medica