2. dan kvalifikacij za DP za člane/članice

Za nami je že drugi vikend kvalifikacij za Prvenstvo Slovenije v dvorani za člane in članice. Dvorana v Novem mestu nam je po dolgem času postregla s tekmovalnimi občutki, ki smo jih že zelo pogrešali 🙃Dosegli smo številne osebne rekorde, premaknili smo se navzgor po klubskih tablicah in nekateri so čisto prvič tekmovali v edini krožni dvorani v Sloveniji.
V drugem delu kvalifikacij (6. in 7.2.) se je naša Ana v teku na 60 m že zelo približala meji 8 sekund, Gašper pa je zabeležil svoj prvi rezultat. Čestitamo! Karin je odtekla svojo najhitrejšo 400-tko, Neža pa jo je premagala hitreje kot v 64 sekundah. Tremo je premagala tudi Klara, prvič pa je dva kroga v dvorani pretekla tudi Ema. Črt je lanski rezultat izboljšal za kar 4 sekunde (kaj bi bilo šele, če bi skozi zimo trenirali normalno 😊 Matjaž je postavil osebne dvoranske rekorde v vseh 4 disciplinah, kjer je nastopil, s tremi osebnimi rekordi pa so skupni tek na 800 m kot prvi trije zaključili Tim, Aleks in David. Osebni rekord je na visokih ovirah izenačila Lara, pa tudi Leon se mu je dobro približal. Med najmlajšimi udeleženkami sta v šprintu na 60 m bili Eliza in Katja. Pravo formo med najhitrejšimi išče Iza, med najboljšimi troskokaši pa Blaž. V teku na 800 m je prvič nastopila tudi Tjaša, svoj najboljši rezultat v skoku v višino je izenačila tudi Iris. Kim se je približala svojemu osebnemu rekordu pri teku na 3000 m, svoje dvoranske osebne rekorde pa so postavili tudi palcaši Lea, Matic in Brin. V suvanju krogle pa še Laura in Klemen 👏
Čestitamo vsem atletom in njihovim trenerjem. Če smo premagali letošnjo zimo, so pred nami samo še boljši in boljši rezultati!